20 Kasım 2009 Cuma
Patlıcan Paça
Patlıcan Paça
Malzemeler
5 Tane Patlıcan
5 Diş Sarımsak
3 Tane Soğan
4 Tane Domates
1/2 Demet Dereotu
6 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
Limon Suyu
Tuz
Yemeğin Tarifi
Patlıcanların sap kısmı kalacak şekilde soyun.Limon suyu ile ovun.Soğan ve sarımsağı yemeklik doğrayıp zeytinyağında biraz kavurun.Rendelenmiş domatesi ilave edip 4-5 dakika daha pişirin.Ocağın ateşini kısıp tencereye patlıcanları da ekleyin.Son olarak ince ince kıyılmış dereotu ile süsleyip soğuk servis edin.
Etiketler:
patlıca,
patlıcan paca tarifi,
patlıcan yemekleri,
patlıcanlı yemekler
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder